iT600: Control vloerverwarming en radiatoren via uw smartphone, tablet of pc

iT600 warmteregeling van SALUS Controls is ontworpen voor het regelen van vloerverwarming, radiatoren of een combinatie van de systemen. Het systeem is verkrijgbaar in zowel op batterijen en 100% draadloos (ZigBee) of 230 volt en stekkerklaar. Met iT600 u kunt controleren en de instellingen in het verwarmingssysteem te veranderen van een smartphone, tablet of pc. Alle kamers zijn individueel aangestuurd, ongeacht of ze worden verwarmd door de vloerverwarming of verwarming. Met nauwkeurige controle van de woning, kantoor of op school verhoogt het comfort aanzienlijk, en kan het energieverbruik verlagen met maximaal 25%, afhankelijk van het gebouw en de installatie-modus.
vloerverwarming

Schakelkast KL04RF / KL08RF

SALUS 'nieuwe schakelkasten voor vloerverwarming maakt het opzetten en bewaken van uw verwarmingsinstallatie eenvoudig en efficiënt. KL08RF is een bedieningskast voor 8 zones / ruimtes met de mogelijkheid van het aansluiten van maximaal 3 actuators voor elke zone. Met KL04RF 4-zone uitbreidingsmodule kan box bedienen en te bewaken tot 12 zones. KL04RF en KL08RF maakt deel uit van SALUS iT600 warmte management systeem waarmee u de verwarming te stellen en bewaken van een smartphone, tablet en pc. Met iT600 bij huis, kantoor of school worden ingesteld voor individuele ruimteregeling, en je krijgt toegang tot veranderen en monitor instellingen, ongeacht waar je bent.

Kamerthermostaat VS20WRF (batterij)

VS20WRF SALUS iT600 in het verwarmingssysteem een ​​nieuwe intelligente kamerthermostaat. De sensor heeft een zeer duidelijke display die de kamertemperatuur en het type van de ingevoerde programma momenteel toont. vele functies van de thermostaat zorgen voor het instellen van de nacht tegenslag, vakantie / weg, "party mode" of vorst bescherming. Temperatuur en instellingen kunnen eenvoudig en snel worden veranderd de kamerthermostaat of via het internet vanaf smartphone, tablet of pc. De kamerthermostaat kan worden gebruikt voor systemen met vloerverwarming en radiatoren.

Vloerverwarming actuator T30NC230 / T30NC24

SALUS 'nieuwe gulvvarmeaktuator die passen bij alle standaard 24V en 230V vloerverwarming. Gulvvarmeaktuatoren heeft M30x1,5mm aansluiting op het spruitstuk. Met "eerste open" split gemonteerd op de levering actuator kan snel en eenvoudig worden gemonteerd op het spruitstuk, dan "eerste open" splitpen wordt verwijderd en de actuator is klaar voor gebruik. SALUS actuator wordt geleverd als NC "normaal gesloten", of NO, "normaal open", tot 24 volt en 230 volt.

Radiatoren

SALUS Controls met iT600 een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt om verschillende soorten verwarmingssystemen combineren in één management. Met iT600 is het mogelijk om altijd te controleren of de instellingen te wijzigen, of u nu thuis, op het werk of op reis. Radiator systemen is vaak het gebied van het huis of kantoor, waar het de grootste energiebesparing kunnen bereiken, zonder dat de comfort. iT600 biedt een oplossing die draadloos en aangedreven door batterijen, waardoor de installatie van het systeem simpel en goedkoop. Radiator controle bestaat uit een nieuwe intelligente actuator die communiceert met een kamerthermostaat VS20 (zie vloerverwarming) en zorgt ervoor dat alle radiatoren in de kamer van de temperatuur omhoog en omlaag tegelijk. Het systeem heeft een groot aantal configuratiemogelijkheden en flexibiliteit zorgt ervoor dat er altijd de gewenste temperatuur.

Actuator voor radiatorklep TRV10RFM

De nieuwe aandrijving is met zijn grootte, flexibiliteit en het ontwerp van de beste oplossing voor de manier waarop uw radiator systeem kan worden geoptimaliseerd. De aandrijving is voorzien van 2 stuks. AA-batterijen en communiceert draadloos met de kamerthermostaat. Het kan worden gecombineerd met vloerverwarming zones en wordt bestuurd en bewaakt vanuit een smartphone, tablet of PC.

Coördinator voor draadloze bediening CO10RF

Coordinatoren worden gebruikt in de radiator verwarmingssystemen op het draadloze ZigBee signaal tussen apparaten in het huis te behandelen. Coordinatoren ingevoegd in de stroomadapter dat een stopcontact aansluit in het huis. Als de aandrijving wordt gebruikt iT600 vloercontrole Deze coördinator is niet nodig omdat de plant die de coördinator in de regelkast voor vloerverwarming is ingebouwd gebruiken.

Repeater RE10RF voor het versterken van draadloze ZigBee signaal

RE10RF kan ZigBee signaal te versterken aanzienlijk verder reiken. De repeater wordt in een contactdoos in het deel van het gebouw waarin het gewenste signaal wordt versterkt of verlengd. Een standaard familie zou normaal gesproken niet een repeater nodig.

Internet gateway G30

iT600 systeem kan worden bewaakt en via het internet bestuurd met behulp van een smartphone, tablet of pc. Dit vereist het systeem worden aangesloten op het internet via het huis van de internet router / wifirouter. Daarvoor G30 gateway gebruikt en coordinatoren van ofwel de regeleenheid of voeding verplaatst naar de poort, die vervolgens behandelen zowel ZigBee signaal en verbinding met het internet. De gateway is aangesloten op de router met de meegeleverde ethernetkabel.
Meer informatie: www.salus-controls.dk of neem contact op SALUS Nordic op 53534499

iT600 vloerverwarming